Ranger Túrák

A Ranger túrák  a 4 darab teljesen elektromos 4 férőhelyes és a benzines 6 férőhelyes Polaris Ranger terepjárókon történik, illetve Mitsubishi off-road terepjárókkal és a 2 db elektromos ATV-vel, Tusnádfürdő területén belül.

Erdély hegyeit láthatja, és élvezheti a legszebb tájat. Extrém off-road túra nyitja meg az ön számára a természet szépségét, valamint lehetőséget kap arra, hogy medvéket és vadállatokat láthasson.

A Tusnádfürdő közelében lévő erdők a medvék egyik leghíresebb élőhelye Romániában és Európában. Ennek a programnak a részeként, a medvék természetes élőhelyükön láthatják. A medvék minden nap jönnek, és egy különleges védett helyekről láthatják őket. A program nem sérti a medve természetes életmódját, a résztvevőknek tilos kirívóan viselkedniük , hogy az  állatok ne féljenek.

Több mint 5 éve szervezünk off-road túrákat, családi programokat és vállalati csapatépítést.


A Ranger Túrák egy extrém járműves kaland ami egy biztonságos nyaralást biztosít. Töltsön el egy hétvégét vagy egy nyaralását az Adventure Expertel.

 

Emberek száma: 3 résztvevőtől

A résztvevők kora: 5 év fölött

Útvonal: az útvonal opciók rendelkezésre állnak a látogatók számára.

Programidő: három órás program a Polarisokkal, Mitsubitshi-kel és elektromos ATV-kel az erdőben 

 

Indulás: a program az Eco-Boutique Hotel Fortuna szállodából indul. Megegyezés alapján felvehetjük önt bármely más pontból felár ellenében.

 

Biztonság: az autót egy minősített vezető vezeti; minden résztvevő kap egy előzetes oktatást, a résztvevőknek sisakot kell viselniük , melyeket kötelezően vagy opcionálisan kell felvegyék az útvonal összetettségétől függően.

 

Költség: minimum 150 RON / fő, feltéve, hogy a csoportok minimális száma 3 fő.
Az ár nem tartalmazza a cateringeket vagy egyéb további költségeket.

 

További információ: A túra elérhető a fogyatékkal élők számára is. Ha bármilyen egészségügyi problémája van, kérjük, hogy kérje ki orvosa véleményét.

Tudjon meg többet és foglalja le élete legnagyobb kalandját:
Tel.: 0786546333

0040755206611
Email: hello@adventureexpert.ro

1/1

Tel: 0040786546333

0040755206611

©2020 by Adventure Expert Romania.