Ture ranger

Ranger Tours sunt excursii cu jeepuri de 6 locuri cu vehicule de teren Polaris Ranger, Mitsubishi off-road jeep, E-Polaris Ranger și cu E-ATV în vecinătatea orașului Băilei Tușnad din România.
Puteți vedea munții din Transilvania și vă puteți bucura de cele mai frumoase peisaje. Extremul tur de off-road vă va deschide frumusețea naturii, precum și posibilitatea de a vedea urși și animale sălbatice.
Pădurile de lângă Băile Tușnad sunt unul dintre cele mai faimoase habitate pentru urșii din România și din Europa. Ca parte a acestui program, veți putea vedea urși bruni în habitatul lor natural. Urșii ajung în fiecare zi și îi puteți vedea dintr-un adăpost special protejat. Programul nu încalcă stilul de viață natural al ursului, participanților le este interzis să se comporte sfidător, pentru a nu speria animalele.
Avem experiență cu tururile de Jeep pentru mai mult de 4 ani, organizând programe de familie și teambuilding corporate.
Ranger Tours este o aventură extremă de jeep și o vacanță în siguranță. Petreceți-vă week-end-ul sau vacanța cu Adventure Expert.

Numărul de persoane: de la 3 participanți

Vârsta participanților: de la 5 ani

Traseu: opțiunile de traseu sunt disponibile pentru solicitanți.

Timp program: un program de trei ore pentru trasee forestiere în jeep sau polaris.

Start: programul începe de la hotelul Eco-boutique Fortuna. Prin înțelegere, vă putem ridica din orice alt punct pentru o taxă suplimentară.

Siguranța: mașina este condusă de un șofer calificat; toți participanții vor fi instruiți, participanții primesc căști, care trebuie purtate obligatoriu sau opțional, în funcție de complexitatea traseului.

Cost: minimul este de 150 RON pe persoană, cu condiția ca numărul minim de grupuri să fie de 5 persoane.
Prețul nu include catering sau alte costuri suplimentare.

Informații suplimentare: Turul este disponibil pentru persoanele cu dizabilități. Dacă aveți probleme de sănătate, vă rugăm să clarificați posibilitatea de a participa la turneu împreună cu medicul dumneavoastră.

Aflați mai multe, sau rezervați cea mai bună aventură acum:
Tel.: 0786546333

0040755206611
Email: hello@adventureexpert.ro

1/1

Tel: 0040786546333

0040755206611

©2020 by Adventure Expert Romania.